Hvor skal du tage dit billån?

Skal du låne penge til finansiering eller udbetaling til en ny bil? Men er du i tvivl om, hvilken form for lån du skal tage? Hos bankerne og andre udbydere kan det være svært at optage et billån, hvis du i forvejen har hus og andre værdifulde ting, som du ligeledes betaler månedlige ydelser til. Derfor kan det være en god idé at optage et forbrugslån i stedet. Men hvilken form for forbrugslån skal du ansøge om– et forbrugslån i banken eller måske et forbrugslån fra en udbyder på nettet? I denne artikel kan du læse om de forskellige muligheder for forbrugslån, som kan bruges til billån eller andre større udgifter.

Forbrugslån fra internetudbyder

Et forbrugslån er et lån, hvor udbyderen ikke behøver at vide, hvad du skal låne penge til. Altså er det helt op til dig, hvad du vil bruge dit forbrugslån til, hvad enten lånet skal bruges på en ny bil, en plastikoperation eller en charterferie. Hvis man ser på de internetudbydere, der er på lånemarkedet, er det specielle ved dem, at de alle sammen tilbyder forbrugslån. Her findes der mange forskellige udbyder. Tendensen er, at du blandt disse har mulighed for at låne op til 400.00 kr., men med en rente som er betydelig højere end den rente, som bankerne tilbyder. Renten er typisk på 10-15%, hvoraf lånene også indeholder en lang række andre gebyrer. En fordel ved at tage et forbrugslån online er, at udbyderen ikke blander sig i, hvad du skal bruge lånet til. Hvis du ved, at du har svært ved at optage et lån i banken, kan du derfor ansøge om et lån fra en internetudbyder, hvor det overordnet set er lettere at blive accepteret.

pengyflikaturit

Forbrugslån i banken

Hvis dit budget ikke er proppet med udgifter, vil det ligeledes være en mulighed for dig at optage et forbrugslån hos en dansk bank. Hos bankerne kan du oftest få en lavere rente end hos internetudbyderne, og eftersom du i forvejen er kunde i banken, når du optager lånet, slipper du ligeledes for ekstra oprettelsesomkostninger. Hvis du skal låne penge til for eksempel et bilkøb, er det derfor altid en god idé at starte med at ansøge om lånet i din bank. Hvis dette bliver afvist, er det herefter en mulighed at ansøge om et forbrugslån hos en internetudbyder. Her skal du dog være opmærksom på, at renten er højere, og at lånet derfor bliver betydelig dyrere. Læs mere om de forskellige lånetyper på www.lån7.dk

Udgivet i Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*