Quicklån – Kært barn har mange navne

Man kan let blive forvirret og fare vild i jagten på hvilket type lån, som der måtte være det helt rigtige. Der er mange forskellige låneudbydere og lånenavne at skulle forholde sig til undervejs, hvortil det let kan blive til et uoverskuelig samt et større projekt.

En ubetalt regning

Optag quicklån til betaling af regningDu kender det sikkert godt. En uventet regning titter ind af døren, men da du i forvejen allerede lige har brugt mere eller mindre det hele af denne måneds indkomst på de øvrige og ventede regninger, kan du mærke hvordan den indre uro, stille begynder at vokse. Inden du har set dig omkring, kan du ikke tænke på andet end denne ene ubetalte og uforudsete regning, hver dag fra du står op om morgenen og til du igen går i seng om aftenen. Der går herefter måske ikke længe, førend at du ser dig selv kaste dig over diverse låneudbydere på markedet, i troen på at disse måtte have den helt rigtige løsning for lige netop din trængte situation. Men i jagten på at finde dette helt rigtige lån, støder du hurtigt på de mange og forskelligartede låneformer samt deres til tider tilmed også forvirrende navne, hvortil du hurtigt genkender følelsen af uro og opgivelighed, som der atter stille begynder at vokse indvendigt. For hvad betyder de mange forskellige begreber/låne-navne egentlig? Hvad indebærer de enkelte lån? Og hvilket lån er lige netop det rette for dig?

De tre lånebetegnelser

Nogle af de ofte anvendte lånetyper, som du således med sikkerhed vil støde på undervejs i din søgning på det helt rigtige lån, er bl.a. lånetyperne: forbrugslån, kviklån, quicklån og SMS-lån. Helt grundlæggende, er de alle tre lånetyper former for forbrugslån, idet at de alle sammen går udenom bankernes, filialernes samt realkreditinstitutternes krav om at stille en sikkerhed til rådighed ved selve lånoptagelsen. Lånetyperne: kviklån og quicklån, har i den forbindelse fået sine navne, primært pga. af de her tilhørende utrolig hurtige ansøgningsprocesser. Et SMS-lån fungerer i denne sammenhæng på grundlæggende samme måde, dog blot hvor ansøgningsprocessen foregår telefonisk. Tim Petersson udtaler og tilføjer hertil: Man kan med andre ord således godt sige, at det gamle ordsprog, som der lyder på at: et kært barn har mange navne, især gør sig gældende iblandt de forskellige lånetyper.

Du kan på https://laanpenge-nu.dk/quicklaan/ læse meget mere om quicklån og andre typer lån.

Udgivet i Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*