Analleg: 4 gode råd til at komme i gang

For mange danskere er analstimulering og -sex en stor fantasi. Der er dog ingen grund til ikke at afprøve, om det føles dejligt. Der er nemlig et væld af nerveender ved anus, der kan pifte sex endnu mere op, hvis de bliver stimuleret. Det er dog en god ide at følge de følgende fire råd, hvis du er nybegynder.

Vær forsigtig og hav tålmodighed

Det kan være en forfriskende ny fornemmelse, hvis du bliver stimuleret analt. Tålmodighed er det vigtigste, når du skal vænne dig til at blive berørt ved anus og eventuelt penetreret. Det kan nemlig være en grænseoverskridende oplevelse. Derfor er det vigtigt at forstå, at der er to ringmuskler i anus. Disse muskler skal have tid til at slappe af, hvis de skal udsættes for indtrængning. Tag det derfor stille og roligt og husk at kommunikere undervejs.

Husk en god glidecreme

Det er vigtigt, at du husker at anvende en god glidecreme, hvis du vil penetrere ringmusklen. Anus kan nemlig ikke som vagina producere sit eget glidemiddel. Du kan få både silikone- og vandbaserede glidecremer. Dog bør du ikke anvende kondom og silikonebaserede glidecremer på samme tid, da silikonen i glidecremen kan opløse kondomet.

Analleg er for både mænd og kvinder

Der er masser af nydelse af hente i analsexlegetøj for både mænd og kvinder. Omkring anus er nerveender, der kan stimuleres på mange dejlige måder. Ydermere har mænd faktisk et punkt oppe i anus, hvor man kan stimulere prostata. Dette kaldes også for det mandlige g-punkt. Ofte vil du kunne nå det ved at indføre en finger og bøje den op mod maven. Der er derfor kun gode grunde til at udforske nye følelser og berøringer med legetøj til anus for både mænd og kvinder.

Start i det små, hvis du er begynder

Hvis du vil starte med analleg eller -sex, er det vigtigt, at du begynder i det små. Der er ingen grund til at gøre det ubehageligt for dig selv eller din partner. Du kan få sexlegetøj, der er udviklet til specifikt at varme anus langsomt op. Online kan du let finde anal legetøj i mange forskellige kategorier.

Begyndersæt indeholder ofte buttplugs i forskellige størrelser, som kan indføres og dermed varme musklerne langsomt op. Når du er blevet mere modig kan du gå op i størrelse og for eksempel prøve en påspændingsdildo med en partner.

 

Udgivet i Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*